Wat neem je mee op vakantie

Ga je binnenkort op vakantie? Of heb je een vakantie op de planning staan? Dan is het slim om goed na te denken over alles wat je gaat meenemen op vakantie. Je wilt namelijk niets vergeten en zoveel mogelijk mee kunnen nemen. Door een paklijst te maken voor jezelf weet je precies wat je mee kan nemen.

Kleding mee op vakantie nemen

Het is slim om kleding in te pakken voor verschillende gelegenheden; als je bijvoorbeeld op strandvakantie gaat, heb je een korte broek, een t-shirt en teenslippers nodig. Als je op skivakantie gaat heb je warme truien, thermisch ondergoed en skibroeken nodig. Neem ook wat nette kleding mee; ga je bijvoorbeeld uit eten met je vrienden of familie dan is het slim om iets leuks aan te trekken. Het is ook goed om wat vrijetijdskleding mee te nemen, zoals bijvoorbeeld een lekkere jogginsbroek en een lekkere vest/trui etc. 

Slaapspullen meenemen op vakantie

Wanneer je op vakantie gaat (en zeker wanneer je gaat kamperen) is het slim om slaapspullen mee te nemen. Bijvoorbeeld een slaapzak – Kussen – Handdoek – Tandenborstel en tandpasta. Daarbij is het slim om ook kleding mee te nemen voor 's nachts, waar je in kan slapen. Warm ondergoed en sokken (minstens 5 paar) – T-shirts (minstens 2) – Shorts, broeken, rokken (minstens 2). Daarnaast is het handig om toiletartikelen mee te nemen op vakantie: – Deodorant (travel size is perfect!) of parfum/cologne. Doe het in een klein flesje zodat je de grote niet mee hoeft te nemen.

Fotocamera voor op vakantie

Allereerst is het slim om je fotocamera inpakken voor vakantie. Dit is erg belangrijk omdat je waarschijnlijk tijdens je reis veel foto's gaat maken. Het is een goed idee om zoveel mogelijk geheugenkaarten mee te nemen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onvoldoende geheugen bij het maken van foto's. Ook is het slim om een ​​laptop mee te nemen op vakantie, zodat je de foto's meteen kunt opslaan en vervolgens van de camera kunt verwijderen. Fotoapparatuur: Het is ook belangrijk om uw andere fotoapparatuur mee te nemen op vakantie. Denk bijvoorbeeld aan een statief en een nekband. 

Vervoer vakantie

Neem het volgende mee: – Paspoort – Kaartjes voor de bus, trein of vliegtuig – Geld (contant en creditcard) – Een taalgids (als je naar een land gaat waar ze een andere taal spreken) – Zonnebrandcrème en lippenbalsem – Een handdoek – Badpak – Sandalen of slippers – Een hoed en zonnebril – Strandkleding (T-shirt, korte broek, badpak)

Geef een reactie