De ultieme vakantie-inpaklijst voor eind 2021

De ultieme vakantiepaklijst in 2021 Nu we het nieuwe jaar naderen, kijken velen uit naar de feestdagen. Voor velen betekent dit inpakken voor dagen weg van huis. Het is belangrijk om voorbereid te zijn, dus hier is mijn lijst van wat ik zal inpakken voor mijn vakantie in 2021. In eerste instantie is het slim om te kijken naar soort kleding, vervolgens naar kookspullen, accessoires en elektronica.

Paklijst vakantie maken

Schrijf een lijst op met kleding die je moet inpakken. Noteer welke kookgerei je nodig hebt. Noteer welke accessoires je nodig hebt. Noteer de extra elektronica die je nodig hebt. Lees en bekijk al uw notities en pak ze dan in!

Kleding meenemen op vakantie

Het soort kleding is belangrijk. Ik neem een ​​mix van nette en vrijetijdskleding. Voor nette kleding pak ik een broek, een overhemd (metstropdas) en een poloshirt. Voor vrijetijdskleding pak ik spijkerbroeken en wat t-shirts in. Wat schoenen betreft, ik moet twee paar meenemen: een voor nette gelegenheden en een voor casual. Wat betreft accessoires, ik moet wat toiletartikelen meebrengen (shampoo/conditioner/douchegel/deodorant).

Kookspullen meenemen op vakantie

Wat heb je nodig: 1. Een rugzak om je spullen in te vervoeren. 2. Een paar herbruikbare boodschappentassen voor het vervoeren van voedsel en andere goederen die tijdens de reis zijn gekocht. 3. Een notitieboekje, pen en potlood om belangrijke informatie op te schrijven die u nodig heeft, zoals telefoonnummers of adressen van vrienden of familie die in de buurt wonen. 4. Medicijnen (als u die gebruikt).

Electronica mee op vakantie

Ik neem een ​​tablet mee om boeken op te lezen. Ik neem ook een drone mee om luchtfoto's en video's van het gebied te maken. Ik neem zeker ook mijn laptop mee, want die heeft de beste typervaring en ik kan er artikelen over schrijven als ik het schrijven in mijn notitieboekje beu ben. Ik neem wat draagbare luidsprekers mee, zodat ik muziek kan spelen terwijl ik aan het chillen ben bij het zwembad. USB-kabels zijn belangrijk, zodat u bestanden van uw computer naar uw telefoon kunt overbrengen of omgekeerd.

Reisroute uitstippelen

Vooruit plannen is de sleutel tot een geslaagde vakantie. Hier een voorbeeld van een planning die ik eerder heb gemaakt: Ik neem een ​​vlucht van Charlotte, NC naar New York City. Vanaf daar neem ik de metro naar mijn hotel op Times Square. Reisroute uitstippelen: De volgende dag ga ik weer met de metro naar Central Park voor wat sightseeing. Later die avond ga ik dineren in een van de beroemdste restaurants van New York. Reisroute uitstippelen:

Geef een reactie